orang baik hati

Sunday, June 19, 2011

(Sem + Rumet) Baru

(Sem + Rumet) Baru

= Sem Baru + Rumet Baru

huhu...cam maths pulak kan? expand2..hihik~

salam...td tu muqaddimah je,,ni baru isi pertama..*still berkaitan dgn topik di atas..tp fokus lebih diberikan kepada ''rumet''' la...sebab pasal ''sem'' aku da ulas ckit2 hari tu,,,hehe~~

RUMET atau rakan sebilik..*btol kot terjemahan aku ni.heh~
untuk pengetahuan korang semua, aku akan dapat rumet baru utk sem3 ni.. since aku dgn dia cam rapat la time sem2 kan..so, dia ajak aku duduk sama2. lagipun geng2 dia ramai kat aras aku...kiranya meriah la ckit kot! aku pon roger je la...

aku buat entri ni pon selepas mendapat idea drpd kawan2 aku yang dpt rumet baru jugak...wat entri sal rumet baru diorang..huhu so, aku pon xnak kalah la...nak jugak share dengan korg kan..haha~~

tp sebenarnya aku serba salah jugak nak cerita banyak2 or letak gambar dia kat sini...ntah nape..dia xsuka kot publisiti murahan cenggini...tp ade aku kesah??? <---tulisan biru fb

firstly, kita tengok dulu pic2 dia yang sempat aku snap n crop..bukan rembat ek,sebab laptop aku memang berlambak gler gambar2...tak terkecuali la pic rumet baru aku ni,,,





btw, korg knal kan dia? kpd sape yg xknl tu...kita berkenalan dulu lah...bak kata ayat klise, xkenal maka xcinta... hurmm...

beliau adalah AMAR RUSYDI BIN ABD RAHMAN lahir pada 12 OKTOBER 1992...jejaka yang membawa imej lelaki bersongkok (tp dlm pic sume xbrsongkok) ini merupakan bekas pelajar SMKA TOK JIRING dan sangat aktif bersukan terutama dalam sukan RAGBI dan dahulunya adalah salah seorang ahli kumpulan NASYID AN-NAHWAND sementoji. memegang posisi sebagai PEMAIN CONGA *kalo darat sgt xtau conga tu hape, aku dah sediakan link da. klik kt conga tu...haha~~

mula2, aku cam xsure la nak duduk ke x dengan si amar ni...yela, dia main ragbi,,,aku ni... nak sepak bola ragbi pon xkena...huhu terasa perbezaan yang sangat jauh la disitu,,termasuklah ketinggian dan saiz...aku ni renek dia rendang..haha tp xkesah la, dia kata ok. aku pon meng'ok'kan la jugak...

ermm,,dala...mls da aku ckp byk2...xbes nk ber'blog' kt ostel nih..slow...masuk pic pon lambat... act, ade lg pic2 dia aku nak bubuh... huhu so, hopefully aku happy la duduk dgn rumet baru ni...dan dia pon happy jugak =)

dat's all,,,thanks... Salam 1Dunia...

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete